Duurzaamheid

Bouwberg heeft zich toegewijd aan duurzaamheid als bedrijf en neemt actief stappen om een positieve impact op het milieu en de samenleving te creëren. Bij bouwberg staan duurzame materialen centraal. Wij geloven in de kracht van het kiezen van milieuvriendelijke bouwmaterialen en het minimaliseren van de ecologische voetafdruk van onze projecten.

Als een ervaren bouwonderneming adviseert Bouwberg klanten over het verduurzamen van hun woning, bedrijfspand, kasteel en zelfs voetbalstadions. Samen met onze bouwpartners realiseren we projecten die het gebruik van o.a. warmtepompen en zonnepanelen omvatten, waardoor onze klanten kunnen profiteren van energie-efficiënte oplossingen en tegelijkertijd hun ecologische voetafdruk verminderen.

Energielabel

Bij Bouwberg begrijpen we het belang van een nauwkeurig en betrouwbaar energielabel voor onze klanten. Daarom werken we samen met deskundige partners om het energielabel van uw woning, bedrijfspand of ander vastgoed te bepalen. Wij begeleiden u door het proces, en dankzij onze partners kunnen we gedetailleerde en gecertificeerde beoordelingen uitvoeren. Met een up-to-date energielabel krijgt u niet alleen inzicht in de energie-efficiëntie van uw woning of pand, maar kunnen we ook meteen samen stappen zetten om het te laten voldoen aan de laatste duurzaamheidsnormen. Vertrouw op Bouwberg voor een soepele en deskundige aanpak om uw energielabel te bepalen en te verbeteren.